Tapahtuma- ja messutoteutukset

Dynamite Promotion on järjestänyt erilaisia tapahtumia ammattitaidolla vuodesta 2003 lähtien. Meillä on omia suurempia tapahtumakonsepteja,  jotka jatkuvat vuodesta toiseen loistavalla menestyksellä. Tämän lisäksi suunnittelemme asiakkaiden  toiveita, odotuksia ja tarpeita vastaavia yksittäisiä tapahtumakokonaisuuksia. Dynamite Promotion Oy varmistaa tapahtumien korkeatasoisen läpiviennin aina suunnittelusta toteutukseen.

Maanlaajuiset kiertueet  ja massatapahtumat ovat vuosi toisensa jälkeen koonneet yhä suurempia yleisömääriä ja herättäneet valtakunnallisen median kiinnostuksen niin radio- kuin tv-kanavillakin. Tämä on taannut yhteistyökumppaneillemme  erinomaisen mainosarvon, jonka haluamme tuoda myös Sinun yrityksesi tietoisuuteen. Ammattitaitoisen ja työhönsä motivoituneen henkilökuntamme avulla haluamme palvella yritystäsi parhaan kykymme mukaan ja siten edesauttaa juuri Sinua entistä parempaan liiketaloudelliseen tulokseen.

Messut ovat yritykselle loistava tilaisuus hankkia näkyvyyttä ja uusia kontakteja. Asiakasyrityksemme voivat  keskittyä messuilla omiin asiakkaisiinsa, sillä hoidamme näyttävät messuosastot valmiiksi juuri toivotulla tavalla.

Olemme itse toimineet valtakunnallisena messujärjestäjänä ja vieneet kokonaisen messutapahtuman läpi aivan sen ensiaskeleista lopulliseen toteutukseen asti. Messujen perimmäinen tarkoitus on myynnin ja menekin edistäminen,  ja me tunnemme keinot, joilla messuihin sijoitettu pääoma antaa Sinulle maksimaalisen hyödyn. Toimintamme peruspilari on tuoda uusia näkökantoja ”messukulttuuriin” ja saada yrityksellesi lisäarvo, joka ei huku messumainosten massaan.