Street Hockey

Street Hockey SM on vuodesta 2004 alkaen järjestetty harrasteurheilutapahtuma. Street Hockey, tuttavallisemmin tossulätkä, on yksi jääkiekon variaatio, jota pelataan ilman luistimia asfalttialustalla ilmatäytteisessä tossulätkäkaukalossa. 

Street Hockey - kiertue kerää vuosittain n. 4000 pelaajaa taistelemaan tossulätkän Suomen mestaruudesta.

Vuonna 2016 kiertue järjestettiin kolmattatoista kertaa ja jälleen yli 200 joukkuetta osallistui kiertueelle. Street Hockey SM 2016 karsintaturnaukset pelattiin Helsingissä, Turussa, Jyväskylässä, Tampereella, Tahkolla ja Vaasassa. Kiertue huipentui tuttuun tapaan Kampin Narinkkatorilla pelattuun kahden päivän finaaliturnaukseen, johon 24 kiertueen parasta joukkuetta selvittivät tiensä karsintaturnauksista.  

Kiertue on vuosien varrella kasvattanut suosiotaan niin osallistujien kuin mediankin keskuudessa ja huikeiden suoritusten lisäksi vuosittaisen kiertueen ovat kruunanneet tähdistöpelit, huippu-urheilijat sekä viihdemaailman tähdet.

Street Hockey  -tapahtumat ovat tunnettuja tähdistöotteluistaan, joissa esiintyvät tunnetut suomalaiset kiekkotähdet sekä muut viihdemaailmasta tutut kasvot. Tänäkin vuonna ottelu keräsi valtavan määrän katsojia Kampin Narinkkatorille ja sai merkittävästi huomiota mediassa valtakunnallisesti.

Tapahtuman kotisivut: www.streethockey.fi