PELICAN ROUGE

Pelican Rouge -kahvin lanseeraus

Pelican Rouge -kahvi on Pelican Rouge konsernin oma kahvibrändi. Pelican Rouge Coffee Solutions Oy on yli 30 vuoden ajan perehtynyt suomalaisten kahvitottumuksiin ja brändin juuret on Belgiassa, jossa kahvia on paahdettu vuodesta 1863 lähtien. Nykyisin konsernin kahviosaamisen perustana on Pelican Rouge -konsernin omistama kahvipaahtimo Pelican Rouge Coffee Roasters Hollannissa. 

Suomessa saatavaan valikoimaan kuuluu tällä hetkellä Pelican Rouge Original Blend suodatinkahvi, kahvipavut sekä espresso-kapselit. 

Pelican Rouge -kahvi rantautui Suomeen kuluttajamarkkinoille huhtikuun puolessa välissä ja kevään aikana brändille on tehty erilaisia lanseeraus- ja promootiotoimia. Kampissa järjestimme toukokuussa Pop-Up kahvilapäiviä ja näiden lisäksi myyntiä kaupoissa ovat tukeneet esittelyt ja maistatukset. 

Lisätietoja konsernista ja brändistä löytyy osoitteesta www.pelicanrouge.fi sekä facebookista osoitteesta www.facebook.com/pelicanrougefinland.

Jyväskylän Neste Oil Rally 

Dynamite Promotionin energiset ja kauniit Vivus -kisatytöt viihdyttivät rallikansaa Neste Oil Rallissa. Kisatytöt edustivat Paviljongilla päivittäin sekä osallistuivat kaikkiin VIP-tilaisuuksiin. Kisatytöt olivat yksi tapahtuman kuvatuimmista kohteista ja loistivat erittäin näkyvässä roolissa palkintojenjaossa.

Lotta Hintsan johdolla vedetty Vivus Rally Challenge Palvijongilla oli erittäin suosittu aktiviteetti yleisön keskuudessa ja keräsi paljon huomiota valtakunnallisissa medioissa. Radalla kisattiin polkuautoilla pihakuskien paremmuudesta, kaikki kierrokset kellotettiin ja nopeimmat kuskit palkittiin huikeilla Samsung tuotepalkinnoilla. 

LEGO 50v. juhlakiertue

Suunnittelimme ja toteutimme Legon 50 vuotis- juhlakiertueen. Tapahtumapaikkoina toimivat kauppakeskukset ja muut liikenteeltään vilkkaat paikat. Tapahtuma-alueille rakennettiin huikeat Lego- rakennuspisteet jonka teemana toimi luonnollisesti 50 v. synttärit. Life size- Lego ukot herättivät kaupungeilla huomiota ja jakoivat kohderyhmälle kullattuja Lego- avaimenperiä. Kiertueen viestiä tuettiin printtimedialla ja radiokampanjalla. Kiertue käsitti 12 tapahtumapäivää.

Kopparberg maistatukset ja promootiot

Kauniit ja sanavalmiit promoottorimme toimivat Kopparbergin esittelijöinä sekä maistattajina useissa promootioissa, joiden tarkoituksena oli nostaa merkin tunnettuutta sekä mainostaa markkinoille tulleita uutuusmakuja. Promootiot räätälöitiin asiakkaan tarpeen mukaan sopiviksi erilaisiin tapahtumiin, juhliin ja tilaisuuksiin. Unohtamatta päivittäistavarakauppoihin tehtyjä laadukkaita maistatuksia sekä myynninedistämiskampanjoita.

Fast Promootiot

Fast promootiot ja maistatukset ovat olleet vilkkaana käynnissä keväällä ja kesällä 2013. Iloisia ja sporttisia promoottoreitamme onkin voinut bongata ympäri Suomea ruokakaupoista sekä urheilutapahtumista.

Toteutimme Fintotolle ”Voita Hevonen” promootiotapahtumat. Järjestimme samana päivänä ja samaan kellonaikaan ”Voita Hevonen”- promootion 182:ssa R-kioskin toimipisteessä ympäri Suomea. Tapahtumissa pr- henkilöt tutustuttivat kuluttajia hevospelien saloihin ja pitivät arvontaa käynnissä josta palkintona oli oma Hevonen! Useissa tapahtumissa oli mukana myös ravihevonen ohjastajineen.

M&M`s –promootiot

Toteutimme M&M`s tuotteen markkinointitoimet Suomessa. Tuotejakelu kärjellä järjestetyt promootiot saivat loistavan lisämausteen M&M`s hahmojen viihdyttäessä kuluttajia. M&M`s promootiot ovat tyylikkäästi esillä mm. pt- kaupoissa, tapahtumissa sekä omissa myyntipisteissään.

Rapea sokerikuorrute, suussa sulava suklaa ja maukkaat paahdetut maapähkinät sopivat hyvin  omiin ja yhteisiin herkutteluhetkiin.

Autot 2

Esittelimme suositun Autot 2-elokuvan sankariauton Salama McQueenin ensimmäistä kertaa Suomessa. 

Walt Disney Picturesin huippusuositun animaatioelokuvan Autot 2 (Cars 2) vauhdikas punainen tähtiauto Salama McQueen saapui kaikkien lasten iloksi Lasten Jouluriehaan! Kyseessä oli Salama McQueenin ensimmäinen vierailu Suomeen ja Pohjoismaihin! 

Smurffit 2 - elokuvapromootiot

Toteutimme The Walt Disney Finlandille useita lapsia ilahduttavia promootioita ympäri pääkaupunkiseutua markkinoiden Smurffit 2 -elokuvaa. Kokonaisten smurffauspäivien lisäksi toteutimme myös yksittäisiä smurffivierailuja mm. kauppakeskuksiin ja elokuvateattereihin.