SNADISTADI

Helsingissä, Kauppakeskus Ruoholahden tiloissa sijaitseva Hupipuisto SnadiStadi avattiin 15.3.2013.

Hupipuisto SnadiStadin toiminta-ajatuksena on tarjota erityisesti pääkaupunkiseudulla asuville 0-12 -vuotiaille lapsille ja lasten vanhemmille viihdekeskus, jossa on runsaasti erilaista yhteistä toimintaa ja tekemistä koko perheelle.

Tarjonta on erittäin monipuolista, vaihtuvaa, viihdyttävää ja pääosin liikunnallista. Hupipuistossa on mm. sisäseikkailupuisto, elokuvateatteri, erilaisia pelikenttiä, eyeplay-alue, esiintymis-/tapahtumalava ja liikuntapaikka, jättihiekkalaatikko, liikennepuisto, Golf simulaattori, minigolf-rata, Skate- alue jne.

Hupipuistossa on lisäksi runsaasti elementtejä, joiden ansiosta myös vanhemmat viihtyvät:  nettiyhteyksin varustetut työpisteet, pop up -shopit, kahvila ja aikuisten oma  pelialue.

Useimmat toiminnot ja tekemiset on suunniteltu siten, että lapset ja vanhemmat voivat yhdessä viettää laatuaikaa leikkien ja liikkuen.

Hupipuistossa on useita erikokoisia nk. "syntymäpäivähuoneita", joita on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön. SnadiStadissa järjestetään n. 1500 syntymäpäivää vuodessa. Hupipuiston tiloissa toimivat  myös lapsille tarkoitetut iltapäiväkerhot, liikuntakerhot sekä erilaiset teemakerhot kuten askartelu-, musiikki- ja teatterikerhot.

Dynamite Promotion vastasi SnadiStadin tilakartoituksesta, tilasuunnittelusta sekä rakennuttamisesta. Lisäksi suunnittelimme SnadiStadin lanseerauskampanjan.

Dynamite Promotion vastaa SnadiStadin kaikista markkinointitoimista, tapahtumista, tuotannoista sekä yhteistyökumppanuuksista.

SILJA LINE - SUMMER CENTER 

Suunnittelimme ja toteutimme Silja Linelle Summer Center lasten puuhamaailmat. Silja Symphonylla ja Serenadella riitti kesän risteilyillä puuhaa kaiken ikäisille lapsille.

 

VOODOO LOUNGE & COTTON SALSA FACTORY / Pori Jazz

Dynamite Promotion tuotti vuoden 2012 Pori Jazziin Jazz-kadun suurimman tapahtumaravintolan ja konserttipaikan. Dynamite Promotion vastasi Voodoo-loungen markkinoinnista, tilasuunnittelusta, dekoraatiosta, lavaohjelmasta, sekä promootiopisteistä.

 

Liigalle toteutettiin Perhepäivä tapahtumakiertue Liigan runkosarjassa. 

Perhepäivät olivat koko sarjan laajuinen kokonaisuus ja sisälsi yhteensä 15 tapahtumapäivää. 

Perhepäivä -kiertue oli ensimmäinen laatuaan ja Liigalta uudenlainen satsaus yleisön palvelemiseksi. Tapahtumat toteutettiin nimensä mukaisesti koko perheelle, joissa tekemistä ja kokemista riitti myös perheen pienimmille. 

Tapahtumissa pelejä seuraamaan tulleet katsojat pääsivät mm. luistelemaan Liigakaukaloon ja osallistumaan erilaisiin jää-aktiviteetteihin, tapaamaan tähtipelaajia, testaamaan taitojaan pöytäjääkiekko -peleissä sekä nauttimaan sirkusesityksistä. 

Jokaisella Liiga -paikkakunnalla seurojen valitut juniorit pääsivät saattelemaan aloitusviisikot jäälle sekä yksi onnekas pudottamaan perhepäivän pelien aloituskiekon. 

Alla olevan koostevideon kautta pääset palaamaan perhepäivien tunnelmiin. 

 

 

Liigan Fun4Fans -tapahtumakiertue toteutettiin Liigan finaalipelien yhteydessä ja sisälsi yhteensä 4 tapahtumapäivää. Tapahtumat keräsivät tuhansia kävijöitä. Lätkäfanit saivat nauttia huippuartisteista, Stunt Freaks Teamin moottoripyöräshowsta sekä testailla osaamistaan taitolajipisteillä, pelata kaukalossa tossulätkää, ottaa kuvia Pojan kanssa sekä hakea ehostusta illan peleihin tuunaamosta, jossa väriä sai niin kasvoille kuin hiuksiinkin. Oheisesta linkistä pääsee vielä katsomaan koosteen kiertueesta.