Hupipuisto Snadi Stadi

Helsingissä, Kauppakeskus Ruoholahden tiloissa sijaitseva Hupipuisto SnadiStadi avattiin 15.3.2013.

Hupipuisto SnadiStadin toiminta-ajatuksena on tarjota erityisesti pääkaupunkiseudulla asuville 0-12 -vuotiaille lapsille ja lasten vanhemmille viihdekeskus, jossa on runsaasti erilaista yhteistä toimintaa ja tekemistä koko perheelle.

Tarjonta on erittäin monipuolista, vaihtuvaa, viihdyttävää ja pääosin liikunnallista. Hupipuistossa on mm. sisäseikkailupuisto, elokuvateatteri, erilaisia pelikenttiä, eyeplay-alue, esiintymis-/tapahtumalava ja liikuntapaikka, jättihiekkalaatikko, liikennepuisto, Golf simulaattori, minigolf-rata, Skate- alue jne.

Hupipuistossa on lisäksi runsaasti elementtejä, joiden ansiosta myös vanhemmat viihtyvät:  nettiyhteyksin varustetut työpisteet, pop up -shopit, kahvila ja aikuisten oma  pelialue.

Useimmat toiminnot ja tekemiset on suunniteltu siten, että lapset ja vanhemmat voivat yhdessä viettää laatuaikaa leikkien ja liikkuen.

Hupipuistossa on useita erikokoisia nk. "syntymäpäivähuoneita", joita on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön. SnadiStadissa järjestetään n. 1500 syntymäpäivää vuodessa. Hupipuiston tiloissa toimivat  myös lapsille tarkoitetut iltapäiväkerhot, liikuntakerhot sekä erilaiset teemakerhot kuten askartelu-, musiikki- ja teatterikerhot.

Dynamite Promotion vastasi SnadiStadin tilakartoituksesta, tilasuunnittelusta sekä rakennuttamisesta. Lisäksi suunnittelimme SnadiStadin lanseerauskampanjan.

Dynamite Promotion vastaa SnadiStadin kaikista markkinointitoimista, tapahtumista, tuotannoista sekä yhteistyökumppanuuksista.