Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme

Hupipuisto SnadiStadi

Dynamite Promotion on ollut meille tärkeä sidosryhmä ja kumppani jo projektin alkuvaiheesta lähtien aina oikeanlaisten tilojen kartoituksesta varsinaiseen tilasuunnitteluun ja konseptin kaupallistamiseen asti. Dynamite on vahvasti mukana eri tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa, mutta ammattitaito ei todellakaan rajoitu vain edellä mainittuihin osa-alueisiin. Olemme myös ulkoistaneet kaupalliset sopimukset sekä markkinoinnin Dynamitelle. Tämä yhteistyö on ollut tuloksellista ja toimimme päivittäin yhtenä tiiminä täydellä luottamuksella.

Samuel Thesleff
Hupipuisto Oy, Hallituksen puheenjohtaja

 

Esport

Olemme olleet mukana useissa Dynamite Promotionsin tuottamissa tapahtumissa vuosien varrella. Arvostan yhteistyötä josta kaiken saa samasta paikasta. Tapahtumamarkkinoinnin ammattilaisena Dynamite hoitaa kaikki meidän tarvitsevat palvelut luovasta konseptin suunnittelusta materiaalin tuotantoon asti. Tässä ei tarvita erikseen mainostoimistoa, ei nosturifirmaa eikä tarvittaessa edes omaa henkilökuntaakaan. Talotermein avaimet käteen. Suosittelen.

Kai Vilponen
Esport, Markkinointijohtaja

 

Tallink Silja Oy

Teemme yhteistyötä Dynamite Promotion Oy kanssa tapahtumamarkkinoinnissa ja sponsoroinnissa. Yhteistyö on jatkunut useita vuosia. Asiat hoituvat tehokkaasti ja ammattitaitoisesti.

Pasi Näkki
Tallink Silja Oy, Varatoimitusjohtaja

 

Mars Finland

Dynamite Promotion on ollut vuosia Mars Finlandin tärkeä yhteistyökumppani. Dynamiten tiimi hoitaa sovitut projektit alusta loppuun ammattitaidolla ja proaktiivisella otteella. Asiakkaan toivomuksien lisaksi Dynamite tuo poytaan hyvia ideoita seka konseptin että toteutuksen osalta. Dynamiten valinta yhteistyökumppaniksi erilaisissa markkinointiaktiviteeteissa on todellakin suositeltavaa.

Joonas Mäkilä
Mars Finland